Orkest


Steun het Vlaams Symfonisch Orkest!


Misschien bent u er al wel van op de hoogte, als orkest is het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend om financieel sterk in zijn schoenen te staan. Aangezien wij graag blijven musiceren en prachtige concertprogramma's voor jullie spelen (zie archief) proberen we ook op andere manieren inkomsten te verzamelen. Zo organiseren we bijvoorbeeld sinds vorig jaar een jaarlijks benefietconcert waarbij onze orkestleden eigen werken spelen en voor lekkere taarten zorgen! We hebben nog eens verder nagedacht over andere mogelijkheden om ons te steunen en zo zijn we terecht gekomen bij Trooper.

Trooper

Met Trooper kan u ons steunen zonder dat u hiervoor zelf hoeft te betalen!

Winkels zoals Booking.com, Coolblue, AliExpres, Hema, Pizza Hut ... hebben ervoor gekozen om zich te registreren op Trooper. Bezoekers kunnen via de website van Trooper een vereniging opzoeken en vervolgens in naam van de gekozen vereniging hun online betalingen doen bij de aangesloten winkels op Trooper. Voor elke aankoop die u doet betaalt u zelf geen extra kosten maar zal de winkel ± 5 % van uw aankoop terugbetalen naar de gekozen vereniging als dank dat u bij hen iets gekocht hebt.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben we Trooper in onze website geïntegreerd zodat u gemakkelijk uw online aankopen via onze pagina kan doen!

Kies uw winkel

Surf naar Trooper - Vlaams Symfonisch Orkest of maak gebruik van de site hieronder.