Orkest


Steun het Vlaams Symfonisch Orkest!


Misschien bent u er al wel van op de hoogte, als orkest is het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend om financieel sterk in zijn schoenen te staan. Aangezien wij graag blijven musiceren en prachtige concertprogramma's voor jullie spelen (zie archief) proberen we ook op andere manieren inkomsten te verzamelen. Zo organiseren we bijvoorbeeld sinds vorig jaar een jaarlijks benefietconcert waarbij onze orkestleden eigen werken spelen en voor lekkere taarten zorgen! We hebben nog eens verder nagedacht over andere mogelijkheden om ons te steunen en zo zijn we terecht gekomen bij Trooper.

Overzicht

Wat is Trooper?

Met Trooper kan u ons steunen zonder dat u hiervoor zelf hoeft te betalen!

Winkels zoals Booking.com, Coolblue, AliExpres, Hema, Pizza Hut ... hebben ervoor gekozen om zich te registreren op Trooper. Bezoekers kunnen via de website van Trooper een vereniging opzoeken en vervolgens in naam van de gekozen vereniging hun online betalingen doen bij de aangesloten winkels op Trooper. Voor elke aankoop die u doet betaalt u zelf geen extra kosten maar zal de winkel ± 5 % van uw aankoop terugbetalen naar de gekozen vereniging als dank dat u bij hen iets gekocht hebt.

Hoe gebruik ik Trooper

Trooper is zeer eenvoudig in gebruikt. Er zijn twee mogelijkheden. U kan via de website van Trooper een winkel selecteren in naam van het VSO en zo aankopen doen of u kan gebruikmaken van de Trooperbot.

Via de website

Surf naar onze trooper pagina en zoek vervolgens een winkel waar u iets wilt kopen. Klik op de gewenste winkel. U zal vervolgens naar deze website doorgestuurd worden. Aangezien u via een speciale link op de website van de winkel terecht bent gekomen, krijgt het VSO dus een klein bedrag hiervoor.

Via de Trooperbot

De Trooperbot is een browser extensie die speciaal ontworpen is om Trooper zeer gemakkelijk te laten werken. Deze extensie werkt wel enkel voor Chrome en Firefox. Eenmaal u Trooperbot geïnstalleerd heeft, zal deze extensie automatisch een melding geven wanneer u op een website komt die aangesloten is bij Trooper. U hoeft dus niet zelf meer via de website van Trooper op zoek te gaan of die ene winkel daar ook staat.

Lees hier meer over de Trooperbot en hoe u deze zeer gemakkelijk installeert!


Het VSO bedankt u alvast voor het installeren van Trooperbot om ons extra te steunen!